Projectleider Efficienter Gebruik Sportparken Utrecht

Mei 2014 – De gemeente Utrecht investeert jaarlijks veel geld in onderhoud en instandhouding van haar sportparken. Niet alle sportparken worden even efficiĆ«nt gebruikt. Sommige sportparken kennen capaciteitsproblemen, andere sportparken hebben ruimte over. De gemeente heeft Godthelp Advies & Innovatie gevraagd hen te begeleiden bij het proces om te komen tot betere benutting van de sportparken. Dit met oog voor de lokale behoefte, trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen en rekening houdend met de (afnemende) gemeentelijke budgetten. In het project wordt samengewerkt met onder meer Vereniging Sport Utrecht en KNVB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>